Valse flessen in omloop

Latour2DIT BERICHT TER INFORMATIE EN WAARSCHUWING VAN EEN OPLICHTINGSZAAK WAAR WIJ MEE TE MAKEN HEBBEN GEHAD.

Een aantal weken geleden werd ons een tweetal flessen Latour 1982 aangeboden door (zoals hij zichzelf noemde) de heer van Diest uit Schiedam (Oostsingel 33).
Deze flessen (zie foto) bleken na nadere inspectie vals te zijn: het etiket mist de “goudachtige rand” die de flessen Latour hebben en na voorzichtig de capsule eraf gehaald te hebben, bleek op de kurk 1972 te staan! Een knappe vervalsing van het etiket die met het blote oog in eerste instantie niet te zien was.
Ook bood deze man een fles 1918 Mouton Rothschild aan; deze fles was echter te ver ingezakt en als negociant met een Amerikaans import label niet interessant voor ons.
Wij probeerden de heer van Diest te traceren, maar het opgeven adres klopte niet evenals het telefoonnummer. Duidelijk opgelicht dus.
Een aantal weken later kwamen wij echter op marktplaats de fles Mouton Rothschild 1918 tegen van een aanbieder uit Schiedam…
Met een fake account een erg goed bod gedaan en een afspraak kunnen maken met deze fijne vent.
Dat was natuurlijk wel even schrikken voor hem , maar alles werd door hem ontkent en hij beweerde zelf opgelicht te zijn.
Na overhandiging van zijn i.d. bleek mijnheer Norbertus G. K. te zijn uit Schiedam wonende aan de Singel (ik heb zijn achternaam en huisnummer maar niet vermeld).
Hij heeft ons ons geld retour gegeven en de flessen weer meegenomen.
Uiteraard hebben wij aangifte gedaan bij de politie van vervalsing en oplichting hetgeen ter kennisgeving werd aangenomen.

Voor ons uiteindelijk goed afgelopen, maar wij willen iedereen waarschuwen voor deze man die wellicht de flessen Latour 1982 en Mouton Rothschild 1918 weer gaat aanbieden!!!

Graag dit bericht zoveel mogelijk delen om deze man uit Schiedam een halt toe te roepen en zijn handel niet te laten verkopen.

Latour1

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>